Laarderhoogtweg 25, Amsterdam

Omschrijving

Het kantoorgebouw White Point is gesitueerd aan een prominente zichtlocatie grenzend aan de snelweg A9 in Amsterdam Zuidoost. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van ca. 11.106 m² kantoorruimte verdeeld over een hoogbouw (7 verdiepingen) en een laagbouw (4 verdiepingen). Het gebouw beschikt over een uitstekende parkeernorm en biedt diverse voorzieningen, zoals een hoogwaardige koffie- en foodbar, bemande receptie en een Regus businesscenter. Verder beschikt het gebouw over een energiecertificaat Label A. De gehuurde ruimte zal turnkey worden opgeleverd.

Locatie:
In de directe nabijheid zijn gelegen het Stadion Amsterdam ArenA, de ArenA winkelboulevard, Pathé bioscopen, de Heineken Music Hall, Ziggo Dome alsmede het winkelcentrum De Amsterdamse Poort. Verder zijn er diverse hotels in de directe omgeving waaronder Holiday Inn, Marriott, Hampton by Hilton en Jaz by Steigenberger.
Het gebied is voortdurend in ontwikkeling en groeit langzamerhand uit tot een nieuw stedelijk gebied waar men kan werken, winkelen, sporten, wonen en uitgaan. In de directe omgeving bevinden zich de hoofdkantoren en vestigingen van ING, BT, Huawei, Deutsche Bank, Cisco Systems, Adidas en Honeywell.

Auto:
Amsterdam-Zuidoost ligt strategisch goed en is uitstekend bereikbaar. Met de auto is de locatie bereikbaar via de snelweg A2 en indirect via de snelwegen A1 en A9 en ringweg A10. Schiphol en de Amsterdamse binnenstad liggen op respect respectievelijk 20 en 5 kilometer afstand en zijn relatief snel te bereiken.

Openbaar vervoer:
Voor wat betreft het openbaar vervoer is het gebouw eenvoudig toegankelijk; het metrostation Bullewijk alsmede het NS trein- en metrostation Amsterdam Bijlmer Arena zijn gelegen op loopafstand. Het laatstgenoemde station heeft zich ontwikkeld tot het vierde station van Nederland. Op dit station stopt tevens de Zuidtangent, welke een directe busverbinding verzorgt tussen station Haarlem en NS-station Amsterdam Bijlmer Arena via Schiphol.

Oppervlakte:
Voor de verhuur is ca. 300 m² kantoorruimte beschikbaar gelegen op de 3e verdieping. Definitief metrage is nog onder voorbehoud van NEN2580 meting.

Parkeren:
Er zijn 6 parkeerplaatsen beschikbaar op de bij het gebouw behorende eigen parkeerterrein.

Huurprijs:
Huurprijs kantoorruimte
Vanaf € 195,- per m² vvo per jaar, excl. BTW.

Huurprijs parkeerplaats
€ 1.500,- per parkeerplaats per jaar.

Servicekosten:
€ 40,- per m² vvo per jaar.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte wordt in overleg als volgt turnkey opgeleverd:
• Bouwkundige wanden geschilderd in een lichte kleurstelling (wit);
• Binnenzijde puien (deuren/kozijnen) geschilderd in een lichte kleurstelling (wit);
• Systeemplafond inclusief geïntegreerde verlichtingsarmaturen voorzien van bewegingssensoren;
• Binnenzonwering ;
• Hoogwaardig ventilatie- en koelingsysteem;
• Toiletgroepen;
• Liften;
• Nieuwe scheidingswanden;
• Nieuwe vloerbedekking;
• Nieuwe pantry;
• Nieuwe databekabeling outlets;
• Nieuw toegangscontrole systeem.

Uitgangspunt voor een turnkey oplevering zijn bijgevoegde opleveringsvarianten. Genoemde huurprijs is afhankelijk van het exacte opleveringsniveau en duur van de overeenkomst.

Opzegtermijn:
Tenminste 12 maanden voor het einde van een huurtermijn.

Huurprijsbetaling:
Per kwartaal bij vooruitbetaling te voldoen een bedrag ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Zekerheidstelling:
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Opleveringsdatum:
2 maanden na overeenstemming.

Huurovereenkomst:
Volgens het model van verhuurder, welk model gebaseerd is op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a volgens het ROZ model 2015.

BTW:
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijzen is ervan uitgegaan dat de huurder voor minimaal 90% BTW belaste prestaties in het gehuurde verricht.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever en verhuurder.
Het betreft hier een onderhuursituatie waarbij een eventueel direct contract met verhuurder ook bespreekbaar is. Een en ander afhankelijk van de voorwaarden en onder voorbehoud goedkeuring zittend huurder en verhuurder.
huurder en verhuurder.